Jura S8
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}


Dit is onze persoonlijke favoriet voor het huishoudelijke segment. 

De stijlvolle S-serie in helder, harmonisch design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premiumsegment en weet zelfs te verrassen met een vleugje GIGA. De indrukwekkende diversiteit aan specialiteiten en het meesterlijke koffieresultaat overtuigen zelfs veeleisende fijnproevers. Het bedieningsconcept voldoet aan alle eisen op het gebied van eenvoud en intelligentie. De S-serie van JURA creëert een nieuw segment bij volautomaten: het premium-middensegment.

Professional Aroma Grinder 12,2%* meer aroma en gelijkblijvend hoge kwaliteit van het maalgoed gedurende de gehele levensduur zijn kenmerkend voor de professionele aroma-molen. De geperfectioneerde molengeometrie bereikt de optimale maalcurve. Dat wil zeggen: een hoger aandeel fijne deeltjes in het maalgoed garandeert een ideale smaakontplooiing. *Professional Aroma Grinder vergeleken met traditionele molens 


Bedieningscomfort geeft onze tijdgeest een nieuwe wending

De bediening is overzichtelijk en comfortabel via het in de koffie-volautomaat geïntegreerde 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie. Een lichte aanraking van het scherm met de vingertopjes volstaat om meteen de favoriete specialiteit in het kopje te doen stromen. De innovatieve bedieningsfilosofie via het imposante scherm overtuigt onmiddellijk dankzij de heldere begrijpelijkheid en sluit geheel aan bij de moderne tijdgeest. Grafische voorstellingen en animaties als leidraad maken de navigatie absoluut zelfverklarend en tonen alle stappen van de bereiding. Deze brengt u via de kortste weg naar het gewenste doel. Individuele voorkeuren kunnen in slechts enkele stappen worden geprogrammeerd. Een nieuwe naam geven, verplaatsen, kopiëren, verdubbelen - met de S8 is dat in een oogwenk gebeurd. De bediening kan desgewenst comfortabel via de altijd actuele, gratis JURA Coffee App worden bestuurd. 


Tot melkschuim geanimeerd

Precisie en kwaliteit tot in het detail: daarvoor staat het karakteristieke design van JURA. De nieuwe Profi-uitloop voor microschuim van de S8 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is een toonbeeld van de beste look en feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij latte macchiato & Co. steeds in de beste microschuimkwaliteit. Grafische voorstellingen en moderne animaties op het display maken de bediening eenvoudiger dan ooit tevoren. 


Dit Toestel komt met een Gratis Zak GAYO Ethiopia Sidamo en 5% korting bij aankoop van een van onze Koffie Jaarabonnementen.


Jura S8

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}

Choose {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
  • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Payment method:

Delivery (Free after {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Delivery

Free {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Total:

{{ total | formatEuro }}

Jura S8 is no longer available

Price on request

Fill in your e-mailadress and receive a price notice for Jura S8 .

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x